Ervaringen 2018-02-17T15:52:20+00:00

Ervaringen

Ik kan meer doen!

12-12-2016. Jarenlang heb ik aan depressies geleden. Ik ben bij Marijn de Mind reset en de Psych-K gaan doen. Na een korte tijd besefte ik : het gaat beter. Na de derde sessie  besefte ik: het depressief zijn gaat niet meer zo diep, ik voel me beter. Ik kan meer doen! dat was voor mij een groot obstakel.

L de V.

Meer lucht gekregen

13-10-17 16:34:03 Sinds ik de oefeningen van de Mind Rest gebruik heb ik veel meer lucht gekregen. Ook het psych-K proces is een heel bijzondere ervaring. Het geeft me een enorme steun om nieuwe stappen te zetten!
W.B.

Ik heb goede ervaring met Marijn

02-11-15 10:58:42  Ik heb goede ervaring met Marijn. Zij heeft mij in korte tijd geholpen mijn lichamelijke stressklachten te verminderen. Doordat zij de juiste vragen stelde en mij hielp mijn vastgeroeste patronen en overtuigingen te onderzoeken was ik snel een stuk lichter. Ook de familieopstelling gaf me veel inzicht over mijn leven. Aanrader! Verheug me al op verdere afspraken. Ik ga nog even door.

M.F. grafisch ontwerper

Ik kan Marijn aanbevelen

02-11-15 10:56:44 Ik kan Marijn aanbevelen als intuïtieve counselor, waar ik veel aan heb gehad. In haar persoonlijke en tevens professionele ervaring verbindt ze haar intuïtie, werk en levens ervaring en kennis met elkaar in een evenwichtige mix die telkens goed is toegesneden op individuele vragen. Ik vond het een zeer prettige en bijzondere ervaring!

A. S. project coördinator.

Voeg uw eigen ervaring toe

Als u ook uw ervaringen met de Psych-K methode of met Coaching en Counceling Amsterdam wilt achterlaten voor anderen, dan bent u van harte welkom. Uw pseudoniem blijft alleen zichtbaar.

Verplicht

Wat is uw naam?
Titel voor uw testimonial.
Beschrijf uw ervaring met CCA en Marijn Toussaint